Despre noi

Dezmembrari Botosani - magazin online piese auto dezemembrariMagazin online dezmembrari auto, parc masini avariate, piese auto second hand. Factura, Garantie si Livrare Rapida. Plata online sau ramburs. Parc auto dezmembrari MAGIC CAR cu livrare in toata tara.

Daca esti proprietarul unei masini noi dar mai ales al unei masini second hand, adeseori trebuie sa bagi adanc mana in buzunar pentru achizitia de piese si componente auto, consumabile si accesorii.

Piata comertului cu piese auto se pot imparti in urmatoarele 4 categorii:

 • piese auto de origine OEM (de la producatorul masinii);
 • piese auto noi aftermarket (produse de diverse firme);
 • piese auto second-hand de origine (piese din dezmembrari);
 • piese auto noi aftermarket de tuning (piese de tuning sau styling).

Vom prezenta aici cateva din avantajele achizitionarii si utilizarii de piese auto second hand provenite din dezmembrari si achizitionate din parcuri auto si de la firme de dezmembrari specializate ce ofera garantie.

Multe persoane prefera piesele auto  "la mana a doua" sau piesele auto utilizate(second hand). Se alege aceasta optiune de piese auto pentru ca e vorba de piese OEM, originale, dar folosite. Piesele provenite din dezmembrarile autoturismelor (avariate, nefunctionale integral) sunt de fapt un compromis intre piesele noi, originale, de la producatorul autoturismului si piesele noi aftermarket produse de diferite companii de profil.

Daca o persoana nu are bani sa cumpere piese originale dar vrea totusi piese de calitate, originale, dar la pret de aftermarket poate apela la parcurile de dezmembrari auto.

Piesele auto second-hand sunt in majoritatea cazurilor originale, provenite de pe masini ce au rulat in Europa.

Trebuie sa fiti atenti la achizitia de piese auto second hand ca acestea sa fie piese originale si nu piese compatible, piese aftermarket second hand. 

Pe scurt iata care ar fi avantajele si dezavantajele achizitiei si utilizarii de piese auto second hand.

Avantaje

 • pret redus comparativ cu cele originale noi;
 • piese de calitate, garantata de producatorul autoturismului;
 • potrivire perfecta cu autoturismul dvs (in cazul in care se acorda atentie maxima la identificarea componentelor si exista o foarte buna comunicare cu parcul auto sau firma de dezmembrari).

Dezavantaje

 • repere limitate. In unele cazuri piata auto SH nu acopera toate nevoile clientilor;
 • necesita o atenta verificare la achizitie. Recomandam achizitia de la firme specializate ce ofera garantie si posibilitate de retur;
 • nepotrivire culorilor (in cazul pieselor de caroserie);
 • fara garantie (unele parcuri dau  garantie verbala). La Magic Car - parc auto dezmembrari ai garantie 90 de zile la piesele auto sh comercializate.
 • fara posibilitatea de retur in caz de nepotrivire. La Magic Car - parc auto dezmembrari poti returna orice produs in 15 zile de la data achizitie.

Cauti piese auto second hand pentru masina ta? Vrei sa primesti exact piesa dorita la pretul corect in cel mai scurt timp posibil? Vrei sa beneficiezi de garantie si posibilitatea de retur la piesele achizitionate?

Alege sa apelezi la o echipa profesionista cu experienta in domeniu. Alege Magic Car - parc auto dezmembrari multimarca. Comercializam piese second hand, dezmembram doar autoturisme import UE.

MAGIC CAR LIMITED SRLParc dezmembrari multimarca, situat la iesirea din Botosani spre Dorohoi, localitatea Catamarasti Deal.Livram in toata tara prin curier. Piesele se livreaza insotite de factura fiscala si garantie.  

Se ofera garantie  90 de zile doar pentru piesele montate in  ateliere de service autorizate. Plata se poate face  ramburs(la curier) sau prin ordin de plata.

Firma noastra dispune de service autorizat. La cerere asiguram, contracost, montajul pieselor achizitionate.

Telefon: 0736.647.638 / 0749.507.374

Fax: 0374.100.801

Email: office@magic-car.ro

Categorii vizitate recent
Produse vizitate recent

Dezmembrari auto in Botosani - Parc auto Magic Car. Magazin online piese din dezmembrari auto, parc masini avariate, piese auto second hand. Factura, Garantie si Livrare Rapida. Plata online sau ramburs.

LiveZilla Live Chat Software